Hoppa till innehåll

Säker hantering av läkemedelsavfall på jobbet – så gör du

  • av

Att förvara och göra sig av med läkemedelsavfall på arbetsplatsen kan vara svårt. Det är viktigt både från ett miljöperspektiv och säkerhetsperspektiv att det sköts på ett bra sätt. Men lugn – det finns ett nytt företag som är experter på det här. De hjälper dig med hämtning, återvinning och elimination av läkemedel.

Tidigare har läkemedelsavfall ofta hanterats på ett osäkert sätt i industrier och på arbetsplatser. Detta berodde ofta på att man inte visste hur man återvinner läkemedel på rätt sätt. I vissa fall dumpades läkemedelsavfall helt enkelt i soporna, vilket ledde till miljö- och hälsoproblem. Det finns nu ett antal sätt att återvinna läkemedel på ett säkert och enkelt sätt på arbetsplatsen. Ett företag vi arbetar med erbjuder en tjänst som samlar in och återvinner läkemedel på ett säkert sätt. Företaget samarbetar med dig för att sätta upp återvinningsprocessen och kommer sedan och hämtar avfallet åt dig. Detta är ett säkert och enkelt sätt att återvinna läkemedel på arbetsplatsen.

Säker återvinning av läkemedelsavfall – att tänka på

Det finns några sätt att återvinna mediciner på jobbet. Det enklaste sättet är att använda ett företag som det som nämns i artikeln. De samlar in dina mediciner och ger dig möjlighet att återvinna dem på ett säkert sätt. Ett annat sätt är att använda ett lokalt apotek. Många apotek har inlämningsställen för läkemedelsavfall.

Återvinning av läkemedelsavfall i en vit papperskorg.
Återvinn och bidra till en bättre framtid.

Läkemedelsstölder på arbetsplatser – såhär undviker du det

Stöld av läkemedel kan vara ett stort problem på en arbetsplats. Det kan leda till farliga situationer om läkemedlen stjäls och säljs vidare. Det kan också leda till stöld av andra föremål på arbetsplatsen, eftersom brottslingar försöker få tag på värdefulla läkemedel. Utöver det finns det risk att anställda hamnar i missbruk.

Vårt företags framgångsrecept

LJM On Tage är ett företag som hjälper dig att återvinna läkemedel på ett säkert sätt på jobbet. De har en ny hantering av läkemedelsavfall som har förbättrat arbetsmiljön. Den nya hanteringen har bidragit till att skapa ett säkert och tryggt sätt att återvinna läkemedel. Detta har förbättrat den allmänna arbetsmiljön för de anställda. LJM On Tage hade ett fantastiskt år 2017 och vann flera priser. De är ett av landets bästa företag i alla kategorier. Ännu bättre blev det när hanteringen av läkemedelsavfall sågs över. De anställda känner sig tryggare och säkrare nu när de har ett sätt att återvinna läkemedel på ett säkert sätt. Se till att du följer utvecklingen och använder dig av företagets tjänster.

LJ M Ontage är ett företag i framkant, så är det. Vi bryr oss om återvinning av läkemedel.
Vår arbetsplats tar det här på allvar och är i framkant.

Så hanterar du dina mediciner säkert på företaget

Läkemedelsavfall har hanterats på olika sätt under årens lopp, men det har alltid varit en farlig typ av avfall. Tidigare förbrändes det ofta, vilket gav upphov till skadliga utsläpp. Nu finns det mer miljövänliga metoder för hantering av läkemedelsavfall, men det finns fortfarande en viss risk med hanteringen. Därför är det viktigt att anlita ett företag som kan återvinna läkemedel på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Återvinn ditt läkemedelsavfall du också

Läkemedelsavfall är en av de viktigaste avfallstyperna att återvinna. Det kan vara farligt om det inte tas om hand på rätt sätt, och det är viktigt att se till att det hanteras på ett säkert sätt. LJM On Tage har tagit hjälp av ett företag och har sedan dess på ett revolutionerande börjat återvinna läkemedel. Företagets tjänster för läkemedelsavfall och återvinning har hjälpt oss väldigt mycket. Uppmuntra andra att följa i deras fotspår och återvinna sitt läkemedelsavfall som de gör. Förklara att det är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Det är det minsta du kan göra.

Tack, kära lojala kunder och läsare. Vi på LJM On Tage är tacksamma för allt ert stöd genom åren. Jag hoppas att ni aldrig slutar kämpa för en bättre morgondag.

Tage Hjalmarsson, VD