Hoppa till innehåll

Skärande bearbetning

Vi kan erbjuda skärande bearbetning i de flesta material. Sådana material är till exempel rostfritt stål och aluminium. Plasmaskärning är även en bra metod för att precisionsskära olegerat och låglegerat stål. Perfekt för konstruktioner som kräver hög precision.

Skärande bearbetning – Plasma

Skärande bearbetning kan ske på vår mekaniska verkstad genom plasmaskärning. Denna typ av skärande bearbetning är perfekt då kravet på skärsnittets kvalitet behöver vara hög. Plasmaskärning är också en oerhört effektiv metod för att ta fram en mindre serie plåtdetaljer på kort tid. För exempelvis en provserie eller legotillverkning.

Skärande bearbetning – gas

Skärande bearbetning kan vi göra genom gasskärning, både manuellt och mekaniserat. Vi har kraftfull ESAB utrusning som skär ut plåt och metalldetaljer med hög precision. Den skärande bearbetningen sker genom att vi ritar upp måtten i ritprogrammet och skickar detta sedan till skärmaskinen som skär ut detaljerna. Denna typ av skärande bearbetning passar perfekt till enskilda detaljer eller för framtagning av en provserie.