Hoppa till innehåll

Vi köper och säljer via auktioner online

  • av

LJM on Tage köper och säljer maskiner via onlineauktioner. Detta är ett utmärkt sätt att få de bästa priserna på våra maskiner och att hitta köpare från hela Sverige.

Processen är enkel: vi listar våra maskiner på en auktionswebbplats på nätet och köparna kan titta på och lägga bud på de maskiner de är intresserade av. Vi brukar sätta ett reservationspris, så att vi inte säljer våra maskiner för mindre än vad vi är villiga att acceptera.

När det gäller att hitta de bästa föremålen på auktion finns det några saker att tänka på. Här är våra bästa tips:

1. Gör dina efterforskningar. Se till att du vet vad du bjuder på och vad reservpriset är.

2. Var beredd att bjuda snabbt. Om du ser något som du vill ha så tveka inte att lägga ett bud.

3. Håll dig lugn och låt dig inte ryckas med i stundens hetta. Det är lätt att låta sig ryckas med och spendera mer än du tänkt, så håll dig till din budget.

Genom att följa dessa tips kan du vara säker på att du får de bästa erbjudandena på de maskiner som du behöver.

Auktioner online

Begagnade produkter är sådant som alltid vara populärt på konsumentsidan, men nu börjar även företagen hitta ut online. Numera är det relativt enkelt att hitta allt det man kan tänkas behöva till företaget. Vi lever i en digital värld som låter oss göra allt lite enklare och smidigare än vad som varit möjligt tidigare. Det i sin tur innebär att man faktiskt kan koppla av och köpa allt på nätet idag. Det gäller även för auktioner online som gör det lättare och smidigare än någonsin att hitta både begagnade produkter. Utan att du behöver lämna ditt hem kan du lägga bud på allt tänkbart som små högtalare eller stora maskiner och lastbilar.

Du behöver inte åka till en fysisk plats för att välja ut det du behöver och lägga ett bud. Istället kan du i lugn och ro titta igenom utbudet som finns och välja ut precis det du vill ha. Hela budgivningen hanteras online och du kan lägga nya bud när det passar utan svårigheter eller krångel. På det här sättet får du också notifikationer om någon lägger ett högre bud. Det ger dig en chans att verkligen kunna köpa hem det du vill ha på auktioner online. Ge dig själv en möjlighet att hitta allt enkelt och smidigt.

Auktionerna är enkla att buda på

Det finns flertalet plattformar att använda för att lägga bud men de flesta är väldigt enkla att hantera. Några av dom kan till och med använda mobilt bank-id för att underlätta inloggningen. Det är mycket som påverkar i livet och genom att alltid har möjligheten att från komforten i sitt eget kontor välja ut det som passar blir allt lättare. Du kommer helt enkelt kunna koppla av och hitta en auktion online som låter dig buda på det som fyller ens behov.

Man kan verkligen hitta allt tänkbart på nätet idag och det gäller självklart även på auktioner online. Det kräver lite mer tålamod och sökande att hitta en auktion man vill vinna om man jämför med att köpa nytt, men priset landar ofta en bra bit under halva nypriset. Det är en viktig faktor för oss när vi söker nya maskiner till LJM on Tage. Vi rekommenderar att göra allt lite smidigare och enklare med hjälp av nätet och hitta auktioner som du kan använda dig av.

Hur du lägger bud på auktioner online

Idag finns det gott om sidor på nätet överfulla med auktioner online. Det finns allt tänkbart att hitta på det här sättet. Vill du hitta mynt, antikviteter, kläder, elektronik eller något annat finns det gott om val att välja mellan. Du behöver oftast bara bli medlem på webbplatsen som har auktionerna och därefter börja buda på det du vill ha. Svårare är det inte och du kan alltid välja att lägga ett automatiskt bud. Då kan du se till att du hänger med i budgivningen upp till det priset du är villig att betala.

På det här sättet kan du alltid vara säker på att du får möjligheten att verkligen kunna få den största chansen att vinna budgivningen. I slutändan handlar det trots allt om att se till att du får en möjlighet att buda på det du vill ha. Oavsett vad det är för något ska du alltid kunna göra allt lättare och inte behöva besöka auktionshandlare eller butiker. I vår senaste auktion budade vi hem hela företagets sommarpresenter. Det var en konkursauktion som gjorde att det fanns många lika dana produkter vilket då passade oss väl.