Hoppa till innehåll

Takbyte väntar – så påverkas du som anställd

LJM On Tage kommer att utföra ett takbyte. En takläggare har anlitats för att byta ut taket på hela fasaden. Företaget är mycket skickligt och har utfört stora takarbeten i Göteborg, Malmö med mera. De har stor kompetens och vet vad som behöver göras.

Varför byter LJM On Tage ut taket?

LJM On Tage byter ut taket eftersom det är gammalt och behöver bytas ut. Det nya taket kommer att vara effektivare och hålla längre. Företaget har valt en takläggare som är skicklig och erfaren när det gäller att byta tak. Företaget bör byta ut taket på hela fabriken av flera skäl. För det första är det nuvarande taket i ett dåligt skick och behöver bytas ut. För det andra kommer det nya taket att vara mer energieffektivt och kommer att spara pengar åt företaget i det långa loppet. Slutligen kommer det nya taket att förbättra fabrikens allmänna utseende. Det finns alltså ett antal goda skäl till varför företaget bör byta ut taket på hela fabriken.

två takläggare planerar inför sitt jobb

– Detta är en stor investering för LJM On Tage och ett tecken på vårt engagemang för framtiden. Det nya taket kommer att göra fabriken mer energieffektiv och förbättra arbetsförhållandena för våra anställda, säger Håkan Andersson, VD.

Vad innebär takbytet för våra anställda?

Takbytet kommer inte att påverka de anställda på LJM On Tage under renoveringen. Entreprenören kommer att arbeta försiktigt och effektivt för att minimera eventuella störningar på arbetsplatsen. De anställda kan fortsätta att sköta sina vanliga ärenden medan taket byts ut.

Får anställda hjälpa till som takläggare?

Alla LJM On Tage-anställda kommer att få möjligheten att arbeta som takläggare under projektet. Detta är ett utmärkt tillfälle för dem att lära sig nya färdigheter och skaffa sig erfarenhet inom branschen. Ett roligt sätt att utveckla sig på och testa något annat.

takbyte på fabriken väntar

Vad kostar takläggarna att anlita?

LJM On Tage kan inte gå ut med dessa detaljer, men vi kan försäkra alla om att det här kommer bli en lyckad investering och ett stort steg framåt för samtliga inblandade. Vårt nya tak gör oss redo för framtiden.

Du som anställd får rabatt på takläggare

Anställda får rabatt på den takläggare som utför arbetet. Detta är en personalförmån som erbjuds för att se till att alla har råd att byta tak. Företaget vill se till att alla kan dra nytta av denna fantastiska möjlighet och få sitt tak utbytt. Kontakta Håkan Andersson för mer information.

en takläggare går på taket

Populära tak idag

Det finns några typer av tak som är populära idag. En typ är asfaltskiffertak. Detta är en mycket vanlig typ av tak och är tillverkat av asfalt och glasfiber. Det väljs ofta eftersom det är prisvärt och hållbart. En annan populär typ av tak är metalltaket. Detta tak är tillverkat av metallpaneler och är mycket hållbart. Det väljs också ofta för sina estetiska kvaliteter. LJM On Tage har bestämt sig för att välja just ett metalltak för sin fabrik. Taket är mycket hållbart och kommer att hålla i många år. Det är också ett utmärkt val ur estetisk synvinkel och kommer att få fabriken att se bra ut.

Hälsning från vår VD

God eftermiddag, mina medarbetare. Jag är säker på att ni alla har många frågor om det kommande takbytet. Jag vill ta en stund för att förklara varför vi gör dessa förändringar och vad de innebär för oss.

Taket på vår fabrik är gammalt och behöver bytas ut. Det nya taket kommer att vara effektivare och hålla längre. Det kommer också att förbättra fabrikens utseende. Detta är en stor investering för vårt företag, men det är viktigt att vi gör dessa förändringar för att kunna förbli konkurrenskraftiga i framtiden.

Jag vill tacka alla för deras tålamod när vi går igenom denna process. Jag är övertygad om att dessa förändringar kommer att vara till nytta för oss alla. Tack för ert fortsatta engagemang för LJM On Tage.

Håkan Andersson, VD LJM On Tage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *